no ciekawe, czy to ich produkcja... swoja droga przyjemny kawalek, podoba sie jak najbardziej
Cytat:Brzmi niesamowicie, a wokal na samym koncu to po prostu bajka \o/
Hehe ,ta wersja jest troszkę słabszej jakości od tej którą miałem okazję przesłuchać ^^ i nie czuć dokładnie tych pobocznych wokali ,dla mnie to najlepsza cześć tego kawałka ,melodia ala Daniel Kandi może jakiś kolab ,bedzie hit

będzie kolejny świetny numer tego duetu bez wątpienia

co do tego wokalu to jakoś w tym filmiku go nie słyszę

Z tego co słyszę na tym filmiku to faktycznie pewnie ich kawałek i to całkiem fajnie brzmiący nawet w takiej jakości na jakimś koncercie. Pozostaje czekać! Irufushi nie podobało mi się aż tak przy pierwszym odsłuchu jak zagrali to w Tallinie/na ASOT 400 (nie pamiętam

), a teraz co innego

dzięki borek za tą wycinkę

właśnie zaczynałem zasysać całego ich seta ale dobrze że tu zajrzałem bo z tego seta to już wszystko oklepane jest a najbardziej byłem tego ciekaw i jestem pod wrażeniem ktoś powie że nic nowego ale jest coś w tym wojtreek miał rację te wokale są świetne

Łoryginalna nazwa, nie powiem... A sam utwór jest ładnie zbudowany, ale mnie średnio rusza ta "oryginalność" utworu. Jednakże może mi się spodobać po wielokrotnym przesłuchaniu.